ОСТАННІ НОВИНИ

Фірташ купив банк «Надра»

Львівський портал

|

Group DF підписала угоду про придбання контрольного пакету акцій банку «Надра». Про це сказано в повідомленні прес-служби Group DF.

 «Group DF рада підтвердити (інформація про можливу покупку банку «Надра» Group DF з’являлася раніше у ЗМІ), що вона вступила в угоду про придбання контрольного пакету акцій банку «Надра» – одного з провідних універсальних комерційних банків України», – наголошується в повідомленні.

 Деталі операції не розголошуються «через конфіденційність угоди». Очікується, що операцію буде завершено протягом кількох тижнів, передає УНІАН.

 «Надра» – стабільний, добре керований банк, який виконує важливу роль в українському банківському секторі. У цього банку міцна база активів і чудова управлінська команда. Наш пріоритет – зміцнити його стабільність і забезпечити капітальні вкладення, необхідні для того, щоб допомогти банку впоратися з нинішніми економічними та фінансовими труднощами. Я радий, що в банку залишиться український власник і що банк продовжить обслуговувати і підтримувати своїх численних клієнтів», – зазначив голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ.

 Банк "Надра" почав свою діяльність 26 жовтня 1993 року. 

 За даними УНІАН, активи банку на 1 жовтня ц.р. становили 26,186 млрд. грн., зобов`язання – 24,052 млрд. грн., власний капітал – 2,134 млрд. грн. Статутний капітал банку на 1 жовтня становив 321,763 млрд. грн., а чистий прибуток банку «Надра» на 1 жовтня 2008 р. становив 321,763 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *