ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть провів круглий стіл з інтеліґенцією Львівщини

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть сьогодні спільно зі своїм заступником з питань внутрішньої політики та гуманітарної сфери Володимиром Крайовським та радником Ігорем Держком провів круглий стіл з представниками інтеліґенції Львівщини. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час засідання круглого столу його учасники акцентували увагу на низку найважливіших проблем, які є у суспільному та культурному житті Львівщини. Одним з важливих моментів зустрічі стало рішення створити так звану карту книгарень Львівщини. З цією метою група фахівців під керівництвом голови Асоціації видавців Львівщини Михайла Ватуляка відвідає кожен район Львівської області та сформує базу книгарень – існуючих та потенційно потрібних.

Було також домовлено, що Львівська облдержадміністрація забезпечить шкільні бібліотеки області потрібною кількістю художньої літератури. Микола Кміть дав завдання скласти список необхідного мінімуму книжок українських класиків для шкільних бібліотек Львівщини та пообіцяв внести програму щодо забезпечення художньою літературою шкільних установ під час розгляду обласного бюджету на наступний рік.

Особливу увагу учасники круглого столу приділили й проблемі приміщення театру ім. М. Заньковецької.

Участь у засіданні круглого столу взяли майже 20 діячів культури, науки та мистецтва Львівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *