ОСТАННІ НОВИНИ

Міносвіти запроваджує у школах фізико-математичні кабінети за кошти Світового банку

Львівський портал

|

Аби підвищити загальний рівень знань учнів з фізики та математики, Міністерство освіти і науки України передбачило комплекс заходів щодо відтворення системи  забезпечення матеріально-технічної бази навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба МОН.

До кінця цього року передбачається закупівля навчального обладнання для кабінетів математики, фізики за рахунок коштів, передбачених на реалізацію проекту «Рівний доступ до якісної освіти в Україні», що реалізується Україною спільно зі Світовим банком. Зокрема, спеціалізовані кабінети із відповідним обладнання найближчим часом мають отримати школи Сокальського району Львівської області, школи Черняхівського району Житомирської області, Сарненського району Рівненської області, Хустського району Закарпатської області, Менського району Чернігівської області, Новотроїцького району Херсонської області.

Окрім того, відбувається активне впровадженням у навчальний процес комп’ютерних технологій. Зокрема, у межах проекту міністерства та Світового банку «Рівний доступ до якісної освіти» за 9 місяців  цього року вже 275 шкіл забезпечені навчально-комп’ютерними комплексами і ще 252 школи отримають їх до кінця цього року.

 

 

 

 

 

  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *