ОСТАННІ НОВИНИ

Попри несплату містом боргу перед ДК «Газ України» Львівщина отримає тепло

Львівський портал

|

Станом на сьогодні стало відомо, що Львів має сплатити борг перед ДК «Газ України» у розмірі близько 10 мільйонів гривень. Про це сьогодні розповів журналістам заступник голови ЛОДА Тарас Федак.

Щоправда заступник голови ЛОДА зауважив, що це не офіційна цифра, адже досі тривають перемовини із ДК «Газ України». Також він розповів, що ситуація із заборгованістю по області значно краща.

«Що стосується Львівщини, то нам залишилось заплатити десь близько 3,5 мільйонів гривень. І фактично усі соціальні об’єкти, тобто школи, садочки тощо, матимуть теплоносії. Ситуація виглядає так, що по області більшість районів отримає теплоносії, а Львів частково. Хоча місто такого ліміту досі не має», – зазначив Т. Федак.

Також, за його словами, шість районів Львівщини повністю розрахувалися із боргами, і в загальному 90% районів Львівщини отримає теплоносії.

«В принципі ми працюємо по всіх районах і такого застереження немає, що не буде подано тепла. Львівщина не матиме з цим проблем, а от Львів, якщо не розрахується за борги живими коштами, матиме. І якщо протягом трьох днів температура у регіоні буде сягати менше 8 градусів, ми  як обласна держадміністрація вимагатимемо подачу тепла», – додав Т. Федак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *