ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде круглий стіл на тему покращення судової системи України

Львівський портал

|

Круглий стіл «Інститути мирового судді, суду присяжних та народних засідателів: перспективи їх впровадження в Україні» відбудеться 29 жовтня в приміщенні Прес-клубу ринкових реформ на вулиці Шевченка,11 (2 поверх) у Львові, повідомляють організатори.

Захід відбуватиметься в рамках реалізації проекту «Моніторинг міжнародного досвіду діяльності інститутів мирового судді, суду присяжних, народних засідателів та розробка пропозицій щодо можливостей його застосування в Україні» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Даний проект є пілотним етапом програми, спрямованої на покращення функціонування судової системи України та її ефективного реформування. Головним результатом реалізації проекту стане розробка ефективних механізмів застосування міжнародного досвіду функціонування судової системи та її інститутів, поширення набутого в Україні досвіду з метою забезпечення участі громадян у здійсненні правосуддя.

Головною метою круглого столу є обговорення міжнародного досвіду функціонування інститутів мирового судді, суду присяжних, народних засідателів,  доцільності впровадження цих  інститутів в Україні та механізмів такого впровадження в судову систему України.

До участі у круглому столі запрошені представники правозахисних неурядових організацій, адвокати, судді, представники Академії суддів та Судової адміністрації України, науковці, викладачі юридичних факультетів вишів, юристи, особи, не байдужі до розвитку судової системи України, представники ЗМІ.

Організатори просять повідомити про свою участь електронною поштою на e-mail: [email protected] або телефонами: 8 (032) 297 19 32, 80506717621 до 18.00 27 жовтня 2008 р.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *