ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонти доріг дозволятимуть лише за досконалої документації

Львівський портал

|

Без досконалої проектно-кошторисної документації дозволів на ремонти комунальних доріг наступного року не даватимуть. Про це «Львівському порталу» повідомив заступник голови депутатської комісії інженерного господарства Олег Бас.

За його словами, ремонти вулиць перебувають у глухому куті через недосконалу проектно-кошторисну документацію. На сьогоднішній день у Львові немає жодної вулиці, ремонт на якій повністю закінчено. «Аби не наступати наступного року на ті ж граблі, комісія інженерного господарства ЛМР дасть згоду на реконструкцію міських шляхів, заплановану на 2009 рік, тільки за умови, якщо буде ретельно розроблено проект та встановлено кошторис робіт», – сказав Олег Бас.

Крім того, до переліку доріг-претендентів на реконструкцію комісія пропонує додати вулиці Бортнянського та  Короленка. «Можливо, буде додана до переліку вулиця Лесі Українки та Сахарова. Вулиця Короленка до кінця не відремонтована цьогоріч. Там теж потрібні додаткові видатки на оновлення складних інженерних мереж. Тому закінчити там ремонт можна буде тільки наступного року», – зазначив Олег Бас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *