ОСТАННІ НОВИНИ

У Личаківському районі цьогоріч полагодили 37 житлових під’їздів

Львівський портал

|

У Личаківському районі Львова цього року відремонтовано 37 сходових кліток у житлових будинках, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Ще 18 заплановано  відновити до кінця року.

«Вперше у Львові було складено графіки ремонтів, і зараз системно у всьому місті проводять ремонти сходових кліток. У попередні роки це робили тільки в окремих будинках. На ремонт під’їздів у Личаківському районі ЛКП використали 181 тисячу гривень», – повідомила начальник відділу житлового господарства Личаківської районної адміністрації Галина Гладяк.

У Шевченківському районі міста було заплановано відремонтувати 103 сходові клітки, уже зроблено 63, на 11 об’єктах тривають роботи, решту планують закінчити до кінця цього року. А у Сихівському районі Львова вже відремонтовано 45 під`їздів, у Залізничному – 93, у Галицькому – 48, у Франківському районі – 71.

Нагадаємо, що на початку року були розроблені графіки ремонту сходових кліток на весь рік. Кожне ЛКП в середньому відремонтувало від 5 до 10 сходових кліток. Від 10 до 15 відсотків зібраних коштів за «квартплату» ЛКП скеровували на ремонт під’їздів. У першу чергу ремонтують ті будинки, мешканці яких максимально сплатили за отримані послуги, а також ті, що потребують невідкладного ремонту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *