ОСТАННІ НОВИНИ

Місто недоотримає близько 2 млн грн від оренди через зволікання виконавчих органів?

Львівський портал

|

Бюджет міста цьогоріч недоотримає близько 2 млн грн. Причиною цього є те, що виконавчі органи ЛМР замешкались із новим положенням про здачу в оренду об’єктів комунальної власності. Про це «Львівському порталу» повідомив депутат Львівської міськради, член постійної комісії комунального майна та власності Роман Зафійовський.

«Нове положення управління комунального майна розробляло ще з весни. Нарешті документ готовий, його затвердження включено у порядок денний як минулого, так і нинішнього пленарного засідання», – зазначив Роман Зафійовський. 

Як підкреслив депутат, зараз діє закон, який передбачає, що комунальне майно може здаватись в оренду виключно на конкурсних засадах. Поза конкурсом – тільки комунальним підприємствам та творчим працівникам.  

«Нове положення передбачає, що з моменту оголошення про проведення конкурсу зі здачі в оренду якогось об’єкта протягом двох місяців має бути визначений переможець та укладено відповідний договір. Раніше процедура була значно складнішою. Як результат – з початку року в оренду здано лише близько 20-ти комунальних приміщень, а загалом вільних об’єктів у Львові є більше 120-ти. Від їх оренди місто могло цьогоріч отримати близько 2 млн грн», – наголосив Роман Зафійовський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *