ОСТАННІ НОВИНИ

Облорганізації НРУ, КУН, ХДС та УРП «Собор» хочуть іти на вибори у президентському блоці

Львівський портал

|

Львівські обласні організації НРУ, КУН, ХДС та УРП «Собор» мають намір іти на позачергові парламентські вибори у пропрезидентському блоці. Про це під час обласної конференції Львівської обласної організації «Народний союз  Наша Україна» заявили лідери партійних організацій Львівщини, повідомляє сайт Львівської організації політичної партії «Народний союз «Наша Україна».
«Зараз іде несамовита війна за те, щоб не продати Народний рух України, щоб не продати ідею, носієм котрої з початку заснування був НРУ, за елементарні, брудні, нікчемні дивіденди – за депутатський мандат і за обіцянку якоїсь міністерської посади чи ще якоїсь посади. Йдеться про те, що голова НРУ Борис Тарасюк уже з весни цього року для себе чітко визначив курс до БЮТу. Мільйони кинуто на те, щоб завести Рух у лоно БЮТу», – сказав народний депутат, лідер ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор.
Відтак він наголосив, що якщо на з’їзді НРУ буде прийняте рішення про союз НРУ із БЮТом, то 10 тисяч «рухівців» Львівщини працюватимуть у єдиній команді разом із «Нашою Україною» на перемогу і на найкращий результат у виборчій компанії для Блоку Віктора Ющенка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *