ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять не клеїти оголошень на деревах та будинках

Львівський портал

|

Львів’ян закликають розміщувати оголошення лише на спеціально встановлених інформаційних щитах, а не на фасадах будинків, споруд, парканах, стовбурах дерев, тобто в недозволених місцях. Як повідомляє прес-служба ЛМР, на сьогодні у Львові для розміщення інформаційно-рекламних повідомлень встановлено 191 щит. 

З них 15 у Личаківському районі, 23 у Галицькому, 28 у Франківському, 37 у Залізничному, 39 у Сихівському та 49 у Шевченківському. Відтак, рекламні оголошення, афіші, агітаційні плакати повинні розміщуватися лише на цих інформаційних щитах.

 

„Найчастіше в недозволених місцях розвішуються оголошення з пропозиціями роботи та надання послуг, афіші різноманітних заходів тощо. Місцями незаконного розклеювання оголошень найчастіше стають стовпи, особливо на зупинках, фасади будинків і навіть стійки дорожніх знаків”, – розповів виконувач обов’язків керівника відділу нагляду за станом благоустрою КП „Адміністративно-технічне управління” Стах Гнип.

 

З початку вересня працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП „Адміністративно-технічне управління” по Львову виявили 249 випадків неправомірного розміщення рекламних оголошень. З метою зменшення їх кількості проти правопорушників застосовується стягнення штрафів: від 17 до 51 гривні для громадян та від 51 до 119 гривень для посадових осіб. Окрім того, для осіб, що порушили правила благоустрою, КП „Адміністративно-технічне управління” розробило систему телефонного нагадування: „голосовий інформатор” повідомляє про необхідність очищення об’єкту і погрожує штрафом. Таке передзвонювання відбувається багаторазово протягом дня з 9 до 17 години, допоки не буде ліквідовано порушення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *