ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник відзначив сьогодні паралімпійців Львівщини

Львівський портал

|

Урочисте вшанування спортсменів та тренерів – учасників ХІІІ літніх паралімпійських ігор у місті Пекіні – відбулося сьогодні у сесійній залі Львівської обласної ради, повідомляє їхня прес-служба ЛОР. 

Керівники Львівщини вирішили винагородити паралімпійців тими ж грошовими нарогородами, що й олімпійців. Нагадаємо, що з Львівської області на паралімпійських іграх виступало 14 спортсменів. Наша область зайняла третє місце в Україні за кількістю представлених спортсменів. Львів’яни здобули чотири медалі: два золота та срібло виборов Роман Павлик з легкої атлетики, а бронзу – Антон Стабровський у плаванні. Зокрема, володарі золотої медалі отримали 100 тис. грн, срібної – 80 тис.грн, бронзової – 50 тис.грн. 

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник також нагородив "Відзнакою обласної ради" за досягнення високих спортивних результатів, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги дворазового чемпіона та срібного призера Літніх  паралімпійських ігор з легкої атлетики Романа Павлика та бронзового призера з  плавання Антона Стабровського.

           

Також під час урочистої церемонії Мирослав Сеник вручив нагороди Львівської обласної ради "Подяка обласної ради" тренерам паралімпійців за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури й спорту та підготовку призерів і учасників ХІІІ літніх паралімпійських ігор.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *