ОСТАННІ НОВИНИ

Незрячі зі Львова підкорили своїм голосом закордонну публіку

Львівський портал

|

Львівська обласна організація українського товариства незрячих в рамках проведення інтегрованого концерту «Відчинилося життя» провела минулими вихідними концерт в Ольштині (Польща). Як повідомила голова правління львівської обласної організації УТОС Оксана Потимко, глядачі проявили велику вдячність і захоплення талантами та діяльністю незрячих осіб з України, передає прес-служба ЛМР.

 

Концерти за участі незрячих з ініціативи львівського товариства відбулися у Львові та в Києві. 22 жовтня у м. Вінниця в концертному залі «Плеяда» відбудеться інтегрований концерт «Відчинилося життя» за участі оркестру національного театру ім. М. Заньковецької та дев’яти незрячих співаків з усіх регіонів України і відомих естрадних співаків, серед яких – Павло Табаков, Леся Горова та інші. В репертуарі концерту незрячі виконуватимуть світові академічні та оперні твори, а також твори українських композиторів.

 

Проект відбувається за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради. Сума виділених коштів – 17 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *