ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські бютівці просять президента відмінити дострокові вибори

Львівський портал

|

Фракція БЮТ у Львівській облраді розповсюдила заяву, у котрій звертається до президента України Віктора Ющенка з проханням відмінити дострокові вибори. Подаємо повний текст заяви:

«Фракція БЮТ у Львівській облраді висловлює глибоку стурбованість розвитком соціально-економічної ситуації в Україні і, зокрема, на Львівщині. Все відчутнішими стають ознаки фінансової кризи та економічної стагнації. Нестабільність курсу національної валюти, обмеження доступу вкладників до депозитів та кредитів – такі дії Нацбанку лише посилили настрої непокою серед простих громадян, їх стурбованість за своє майбутнє.

Вважаємо, що у ситуації, що склалася, першочерговим завданням центральної та регіональної влади має стати негайне прийняття комплексної програми заходів, які б забезпечили усім регіонам України та державі стабільний економічний та соціальний розвиток, убезпечили наших громадян від негативних впливів світової фінансової кризи.

Однак цього не можливо досягти за умов політичного хаосу, що сьогодні панує у владних верхах і реально загрожує поглинути Львівщину. Як вкрай безвідповідальну і небезпечну розцінюємо заяву міського голови Львова Андрія Садового про можливість проведення дострокових одночасних перевиборів мера і міської ради Львова. Зрозуміло, що таким чином мер намагається вирішити власні проблеми, наслідуючи приклад, який подають столичні політики.

Саме тому ми звертаємося до Вас, шановний Вікторе Андрійовичу, з проханням скасувати Указ про проведення позачергових виборів Верховної Ради України, а також розблокувати роботу теперішнього складу парламенту шляхом підтримки ідеї створення демократичної коаліційної більшості у складі БЮТ, «Нашої України» та Блоку Литвина.

Народ чекає від президента, уряду та парламенту ефективних спільних дій, скерованих на подолання процесів руйнації і хаосу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *