ОСТАННІ НОВИНИ

Сколівський район забезпечив понад 50 млн грн надходжень до Зведеного бюджету

Львівський портал

|

З початку року податкова у Сколівському районі забезпечила надходження до Зведеного бюджету в сумі 50,3 млн гривень, що на 10,8 млн грн більше прогнозованих показників. Про це повідомляється на офіційному сайті ДПА у Львівській області. До Державного бюджету надійшло 29,9 млн грн, виконання прогнозних показників склало 144%.

 

По місцевих бюджетах надходження податків, що контролюють органи ДПС, по загальному та спеціальному фондах в контингенті становлять 20,3 млн грн, при прогнозі 18,7 млн грн ріст надходжень по місцевих бюджетах до відповідного періоду минулого року становить 139% або на 5,8 млн грн більше.

 

Станом на початок жовтня загальна заборгованість в порівнянні з січнем 2008 року зменшилась до Зведеного бюджету на 17,1 тис. грн, а по місцевих бюджетах – на 208,5 тис. грн. Завдяки вжитим заходам з погашення недоїмки надійшло 1,6 млн грн.

 

Найбільші суми податків сплатили такі підприємства: ВАТ "Укрнафта"– 22,7 млн грн, ДП "Славський лісгосп" –  2,2 млн грн, ДП "Сколівський лісгосп" – 1,1 млн грн, НБУ "Бориславнафтогаз" – 550,2 тис. грн, ЛВДС "Сколе" – 1,2 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *