ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова порушила 88 кримінальних справ, за якими держава втратила 72 млн грн

Львівський портал

|

 

 

З початку року працівники податкової міліції Львівської області викрили 291 злочин, з яких 235 тяжкі та особливо тяжкі. Зокрема 88 кримінальних справ скеровано до суду. Про це повідомляє прес-служба ДПА у Львівській області.

Варто зазначити, що за кримінальними справами, які порушила податкова міліція цього року (з ухиляння від сплати податків), збитки, нанесені державі, становлять 72 млн грн.

 

Наболілою проблемою у сфері оподаткування залишаються правопорушення, пов’язані з ПДВ. Тільки цього року податкова міліція у взаємодії з іншими підрозділами ДПА виявила 166 фактів необґрунтованої заяви на відшкодування ПДВ, які могли завдати шкоди бюджету на 81 млн грн. Також правопорушники не втомлюються створювати фіктивні фірми, яких з початку цього року виявлено аж 98.

 

Вагомий внесок до державного бюджету цього року зробила податкова міліція Львівщини спільно з іншими структурними підрозділами ДПА у Львівській області, стягнувши до державного бюджету  63 млн грн та вилучивши з незаконного обігу товарів на суму майже 22 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *