ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова прибули представники «Альпіне» та «Імпленія»

|

Представники двох компаній, які свого часу претендували на право будівництва стадіону до Євро-2012, перебувають зараз у Львові. Про це «Львівському порталу» повідомило поінформоване джерело.

За даними джерела, представники компаній прибули до нашого міста у справах, пов’язаних із майбутнім стадіоном, однак подробиці їх візиту невідомі, рівно ж як і те, чи мають вони якісь спільні інтереси у цьому візиті, чи це лише збіг обставин.

Раніше Zaxid.net з посиланням на голову ЛОДА Миколу Кметя повідомляв про те, що до Львова прибули представники німецької крмпанії «Хохтіф», яка колись мала намір будувати стадіон у Львові.

Цього тижня стало відомо про те, що австрійська «Альпіне» відмовилася будувати стадіон у Львові.

Учора представник Виконавчої дирекції з підготовки до Євро-2012 в Україні Іван Федоренко оприлюднив заяву про те, що Львів є першим у черзі на виліт з переліку приймаючих міст, зважаючи на ситуацію з підготовкою стадіону та аеропорту Львова.

Завтра відбудеться позачергове засідання сесії міської ради, під час якого депутати обговорюватимуть ситуацію навколо підготовки Львова до Євро-2012.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *