ОСТАННІ НОВИНИ

Теплопостачальники Львова оголосили про повну готовність до опалювального сезону

|

Львівські теплопостачальні підприємства завершили усі необхідні роботи на об’єктах теплопостачання відповідно до встановленого графіку проведення ремонтних робіт до початку опалювального сезону 2008-2009 рр.

Підготовка тривала впродовж шести місяців. Зокрема, до початку нового опалювального сезону ЛКП «Львівтеплоенерго» поремонтувало 418 кілометрів теплових мереж та 124 котельні. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

За його словами, крім ремонту старих котелень, полагодили котельні, які перейшли в комунальну власність від Західного оперативного командування МОУ. Також цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» запустив в роботу котельню «Кінескоп», яка не працювала впродовж кількох років.

Про свою готовні до нового опалювального сезону заявив також директор ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Мирон Терех. За час підговчих робіт підприємство відремонтувало теплоізоляції на теплових мережах на 20 тис. грн. Під час гідравлічних випробувань виявили 35 проривів. На сьогодні перед початком опалювального сезону повторно проводять гідравлічні випробування, вдруге вже випробували 90% тепломереж.

Крім того, підприємство відремонтувало усі 14 запланованих котлів та30 електродвигунів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *