ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 65 рекламних вивісок було демонтовано протягом вересня

|

В результаті незаконного самовільного розміщення зовнішньої реклами впродовж вересня у Львові було демонтовано 65 рекламних конструкцій. Серед них банери, які були вивішені на фасадах будинків, щити, що стоять окремо, рекламні вивіски. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.



Як розповів керівник відділу нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» Ігор Костюк, зовнішня реклама має розміщуватися в чітко визначених місцях відповідно до отриманого дозволу.

За самовільне розміщення зовнішньої реклами в недозволених місцях власники рекламних конструкцій платитимуть штраф – по 50 гривень за кожен день розміщення самовільно встановленої рекламної конструкції (при наявності договору з робочим органом КП «Адміністративно-технічне управління») та штраф за порушення закону «Про рекламу», за постановою управління у справах захисту прав споживачів. Крім того, самовільно встановлені конструкції власник зобов’язаний демонтувати за власні кошти.


Протягом вересня у Львові було видано 21 дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, що майже втричі більше порівняно із серпнем (8 дозволів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *