ОСТАННІ НОВИНИ

На залізницях почали менше травмуватися

|

На Львівській залізниці вдалося скоротити кількість випадків невиробничого травматизму, повідомляє прес-центр Державно-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Як ідеться в повідомленні, завдяки системним діям залізничників, за 9 місяців нинішнього року на львівській магістралі вдалося зменшити загальний рівень травматизму невиробничого характеру. Так, порівняно з аналогічним періодом 2007 року кількість травмованих зменшилася на 9%, а рівень смертності унаслідок травмувань – на 16%.

Упродовж 2008 року на залізниці травмовано 102 особи, із них 58 – смертельно, тоді як за відповідний період минулого року ці цифри становили 112 і 69 осіб відповідно. На жаль, серед потерпілих було і четверо дітей, троє з яких отримали травми, несумісні із життям.

Практично усі травмування стаються через недотримання або порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті, а саме: ходіння по коліях, перехід колії у невстановлених місцях (зокрема, під рухомим складом), посадку або висадку пасажирів під час руху поїзда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *