ОСТАННІ НОВИНИ

Німці планують побудувати у Львові завод на тисячу робочих місць

|

Відомий німецький холдинг Metroplan group зацікавився будівництвом заводу у Львові. Представники компанії вже провели попередні перемовини про співпрацю із Львівською міською радою та Європейською бізнес-асоціацією. Наступний візит компанії щодо цього проекту до Львова заплановано через два тижні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Metroplan group на сьогодні займається оцінюванням міст для розміщення підприємств одного з провідних промислових виробників, зокрема й у Львові. Якщо завод побудують, то очікують, що на ньому зможуть працевлаштуватися понад тисяча осіб.

Останнім відомим проектом Metroplan group було будівництво індустріального парку на 2,5 тисячі робочих місць у Вроцлаві. Вартість проекту оцінюють у 240 млн євро.

Нагадаємо, що Metroplan group – один з найвідоміших німецьких девелоперських холдингів, що складається з будівельних, логістичних та консалтингових компаній. Його заснували в 1976 році в Гамбурзі, Німеччина. Акціонерний капітал холдингу – 1,35 млрд євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *