ОСТАННІ НОВИНИ

За найкращі пропозиції пасажирів «Львівська залізниця» дала 8,5 тис. грн премії

|

Львівська залізниця визначила переможців конкурсу «На найкращу пропозицію з оптимізації приміських пасажирських перевезень». Із понад 50 робіт, які надійшли до конкурсної комісії, спеціалісти обрали 35 тих, серед яких і визначали найкращі. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

За допомогою конкурсу залізничники намагалися покращити зв`язок між залізничниками та пасажирами, почути думку тих, хто щодня користується залізничним транспортом, і працівників магістралі. Роботи на конкурс надходили з різних куточків України. Серед усіх проектів члени комісії обрали 10 робіт, які вийшли до другого туру змагання. Ці проекти оцінювали спеціалісти відповідних служб залізниці та визначали не лише найкраще написані роботи, а й те, наскільки запропоновані реформи можливо і доцільно втілювати у життя.

У підсумку найкращою комісія одноголосно визнала роботу жительки містечка Броди, яка докладно проаналізувала стан приміських перевезень та надала понад два десятки своїх пропозицій. Переможниця отримає премію п’ять тисяч гривень. Другу премію члени комісії віддали львів’янці (2,5 тисячі гривень), а власником третього призу став житель Дрогобича ( одна тисяча гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *