ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться ІІІ Благодійний марафон «На долю майбутньої нації»

|

Наступного вівторка у Львові відбудеться ІІІ Благодійний марафон «На долю майбутньої нації», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Марафон проходитиме в готельно-розважальному комплексі «Галактика», що у Винниках. Організатор заходу – Львівська міська молодіжна організація «Золота молодь Винник».

За зібрані кошти організатори планують закупити медичне обладнання та облаштувати лікувальний кабінет у поліклініці №2 у Винниках для лікування дітей із вродженими вадам. Благодійний марафон проходитиме за підтримки Львівської міської ради. Діти, що народжуються з вродженими вадами, потребують додаткової уваги, догляду та лікування.

Участь у благодійному концерті візьмуть такі виконавці: Андріана, Наталка Карпа, Уляна Латик, Ліля Ваврін, Ірина Федишин, Ірена, Марта, Таня Лозинська, Назар Савко, Андрій Заліско, Максімус. Виступлять такі відомі гурти: «Ватра», «Крайня хата», EnerG, «Кожному своє», Rizups, «Хочу ще» та шоу-балети: «Атлантік», Unlimited, Queens. Організатори марафону збиратимуть благодійні внески у розмірі від 10 грн. Власне таким чином буде зібрано кошти на придбання медичного обладнання.

Нагадаємо, що ЛМГО «Золота молодь Винник» уже втретє проводитиме Благодійний марафон «На долю майбутньої нації». Перший етап марафону відбувся 24 березня минулого року в КЦ «Романтик». Під час його проведення зібрано 4 тис. 580 грн. За ці кошти облаштували палату в Дитячій обласній лікарні «Охматдит», а саме в пульмонологічному відділені, де лікують дітей, що хворіють на астму та інші легеневі захворювання. Другий етап відбувся 14 жовтня того ж року в готельно-розважальному комплексі «Галактика» у рамках боротьби з туберкульозом. Зібрано 4 тис. 454 грн та закуплено медикаменти і вітаміни для дітей Винниківської спеціалізованої школи-інтернат № 9 для дітей з малими та затихаючими формами туберкульозу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *