ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий годує депутатів філософськими бесідами замість звіту щодо Євро-2012

|

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що він не готовий сьогодні особисто звітувати про підготовку до Євро-2012. Стосовно виступів депутатів щодо його ранкової заяви про перевибори депутатів та міського голови, то Садовий зазначив, що йому буде цікаво проаналізувати всі почуті слова, передає кореспондент «Львівського порталу».

«Якщо людина виступає з трибуни у сесійній залі, то, очевидно, думає, що каже. Мені буде цікаво проаналізувати все, що сьогодні сказали депутати. Я вірю у здоровий глузд, вірю в те, що можна знаходити компроміси, але є певні речі, які мене останнім часом почали хвилювати. Ми зможемо у різних форматах все це обговорювати. Думаю, у залі немає людей, які б боялися виборів, а на сьогодні можу подякувати за те, що депутати мали сміливість говорити про те, що їх тривожить. Якщо людина тримає все це в собі всередині, це потім вилазить боком. Краще виговоритися. Можливо, я кажу занадто філософські речі, але така є логіка життя», – сказав міський голова.

Варто зазначити, що із коментарями до заяви Садового виступило 20 депутатів. Чимало з них просили міського голову назвати конкретні факти зловживань, але мер постійно відмовлявся від чіткої відповіді.

Зараз у сесійній залі оголошено перерву, оскільки депутати так і не змогли погодити з міським головою, хто ж повинен звітувати про підготовку до Євро-2012.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *