ОСТАННІ НОВИНИ

Садового змусять звітувати

|

Депутати Львівської міськради втретє поспіль саботують колегію, котра, як правило, відбувається увечері напередодні сесійного дня. Як повідомив «Львівському порталу» депутат Володимир Гірняк, така позиція обранців пов’язана з тим, що вони розчарувалися в доцільності проведення колегій.

«Жодне з питань, котрі ініціювали депути, міський голова не виносив на голосування під час колегії, відтак вони не потрапляли у порядок денний сесії міської ради. На нашу думку, функціонування колегії втратило свій сенс. Відтак депутати прийняли рішення на колегії не ходити, а натомість піднімати те чи інше важливе питання безпосередньо на сесії міськради», – зазначив Володимир Гірняк.

За його словами, на завтрашньому пленарному засіданні депутати вимагатимуть перед розглядом інших питань порядку денного заслухати звіт міського голови Андрія Садового щодо ситуації з підготовкою до проведення у місті чемпіонату з футболу «Євро-2012». «Звичайно, не гарантвано, що мер звітуватиме, адже вже два пленарних засідання депутати вимагають від нього такого звіту. Досі він відмовлявся. Але однозначно це питання буде поставлено», – додав пан Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *