ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться квест «Бандеразнай»

|

Акція-квест «Бандеразнай», в якій візьмуть участь понад 200 учнів з різних шкіл Львова, відбудеться у місті цієї неділі, 12 жовтня. Як повідомляє прес-служба ЛМР, умови «Бандеразнай» вимагають знання біографії та діяльності Степана Бандери, високого рівня логічного мислення, швидкого вирішення складних ситуацій та завдань за обмежений час, рішучості, здатності робити правильні висновки за умов недостатньої інформації та орієнтуватися в лабіринті вулиць і проспектів славного міста Лева.

Як повідомив керівник проекту Андрій Бень, кінцевий термін подання заявок продовжено до 10 жовтня 2008 року. Щоб стати учасником гри необхідно відповісти на 10 топ-запитань. Фінальна гра «Бандеразнай» проходить за принципом спортивного орієнтування. Визначено обмежений час – 5 годин. За даний проміжок часу потрібно відвідати 10 визначених контрольних пунктів, на кожному з яких є завдання для вирішення у вигляді головоломок та вказівка на наступну контрольну точку. Успішне вирішення усіх завдань приведуть учасників до фінішного пункту.

Команда, яка пройде всі контрольні пункти, вгадає максимальну кількість завдань, використає найменшу число підказок і зробить це найшвидше, стане переможцем учнівського проекту «Бандеразнай» і отримає спеціальні призи.

Організаторами акції «Бандеразнай» виступили Львівська міська рада, громадська організація «Підкова», «Інститут Громадського Лідерства», молодіжна громадська організація «Молодіжний націоналістичний конгрес».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *