ОСТАННІ НОВИНИ

Міст, який відкрила Тимошенко, упав через два місяці

|

Тимчасовий міст, урочисто відкритий прем`єром Юлією Тимошенко 25 серпня, коли повінь на Західній Україні пішла на спад, не протримався і двох місяців, про це повідомляє УНІАН з посиланням на «ПІК Україна».

Минулої ночі через сильну зливу міст підмило річкою, тому дорогу державного значення Стрий – Чернівці – Мамалига, яка також є об`їзною для обласного центру Прикарпаття, було перекрито.

Як пояснили в Івано-Франківській обласній службі автомобільних доріг, нічого несподіваного в тому, що мосту прийшов кінець. «Це САРМ – середній армійський міст. Він тимчасовий і розрахований на 360 куб. м води за секунду, – каже перший заступник начальника служби Микола Кузьма. – А вода текла швидше, та й рівень піднявся на 1,5 м. Це для такого моста забагато».

За словами Кузьми, поряд із горе-мостом уже будують новий – довший і міцніший. «Він розрахований на 1500 куб. м за секунду», – розповів чиновник. Грошей на будівництво нової споруди, за словами Миколи Кузьми, вистачає. І до зими влада вже обіцяє здати його в експлуатацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *