ОСТАННІ НОВИНИ

Для сиріт і дітей із девіантною поведінкою провели туристичний табір

|

Для львівських дітей-сиріт та дітей із девіантною поведінкою місто провело «Літню школу здорового способу життя» у формі туристичного табору на базі «Трембіта», що в с. Рожанка Сколівського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У таборі працювала група студентів (соціальні працівники), які є волонтерами доброчинної організації «Простір без конфлікту». Волонтери проводили різноманітні профілактичні заходи індивідуального та групового характеру (тренінги, інтерактивні ігри, бесіди). Спільно з «Регіональним центром соціальної реабілітації» організовано оздоровлення 28 дітей підоблікових категорій у таборі денного перебування «Зелене сховище» на території регіонального ландшафтного парку «Знесіння». В оздоровчо-санаторний табір «Світанок» урочище «Помярки» в Трускавці цього літа побували 38 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також діти-сироти та діти підоблікових категорій узяли участь у таборах відпочинку з денним перебуванням за програмою Літня школа здорового способу життя. Під час проведення заходів проводили тренінги з питань конструктивного спілкування, індивідуальні бесіди соціально-психологічного та катехетичного змісту, інтерактивні ігри.

До проведення заходів було залучено активістів благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ», ВГО «Всеукраїнська християнська асамблея», БФ «Простір без конфліктів» та отці-катехити і психологи храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *