ОСТАННІ НОВИНИ

Європейський інвестиційний банк готовий фінансувати транспортну інфраструктуру Львова

|

У Львові під час VIII Міжнародного економічного форуму відбувся круглий стіл «Розвиток інфраструктури та доступності територій як передумова прориву в економічному розвитку». З доповідями виступили заступник генерального директора Генерального директорату з питань енергозбереження та транспорту Єврокомісії Золтан Казацай та провідний кредитний інспектор Європейського інвестиційного банку (ЄБІ) Маркус Пфеффер.

Зокрема, Золтан Казацай зазначив, що пріоритетним напрямом співпраці є розв’язання проблем транспортної інфраструктури на європейському рівні. «Зокрема, Польща отримала 25 млрд доларів на розвиток транспортної інфраструктури, зокрема на будівництво дороги між Краковам і Львовом», – сказав Золтан Казацай.

Зі свого боку, Маркус Пфеффер зазначив, що Європейський інвестиційний банк готовий надати кошти для розбудови транспортної інфраструктури у Львові до Євро-2012. «Європейський інвестиційний банк готовий долучитися до будівництва транспортних мереж та кільцевої дороги навколо міста», – зазначив Маркус Пфеффер.

Варто зазначити, що ЄІБ може здійснювати фінансування і на рівні муніципалітету, і через посередників або уряд країни, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *