ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада підписала із міністерством ЖКГ договір про співпрацю

|

Сьогодні міський голова Львова підписав договір про співпрацю у сфері житлово-комунального господарства з заступником міністра з питань житлово-комунального господарства України Олександром Мазурчаком. Цей договір передбачає координацію роботи міністерства з міською радою, повідомляє прес-служба ЛМР.

Як зауважив Олександр Мазурчак, цей договір передбачає скоординувати дії міністерства та міської ради щодо розвитку житлово-комунального господарства. Щоб міська влада втілювала ті пріоритети, які визначає міністерство, і, відповідно, щоб були враховані зауваження органів місцевого самоврядування. Загалом міністерство підтримує створення у місті Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також удосконалення систем тарифоутворення.

«Міжвідомча робоча група з координації та контролю за ходом підготовки і реалізації проектів розвитку ЖКГ населених пунктів відзначила успішне закінчення реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції і розвитку проекту «Водопостачання та каналізація міста Львова», адже це перший досвід реалізації таких проектів в Україні», – розповів О. Мазурчак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *