ОСТАННІ НОВИНИ

Мостиська держадміністрація виставляє «під молоток» три гектари землі

|

Мостиська районна державна адміністрація Львівської області виставляє на аукціон земельну ділянку № 2 площею 3 га, що розташована у Мостиському районі на території Довгомостиської сільської ради (за межами населеного пункту). Призначена ділянка для будівництва логістичного парку, її стартова ціна 955 тисяч 461грн без ПДВ.

Аукціон проводитиме Державна Акціонерна Компанія «Національна мережа аукціонних центрів» в особі філії «Львівський аукціонний центр», що на вул. Сахарова, 46А. Для участі в аукціоні необхідно подати документи та оформити заяву у філії «Львівський аукціонний центр» ДАК «НМАЦ», сплатити реєстраційний внесок 262,50 грн, в т.ч. ПДВ, гарантійний внесок – 10% без ПДВ від стартової ціни ділянки на рахунок філії «Львівський аукціонний центр» ДАК «НМАЦ» 26001000002071 у ВАТ «Електробанк», МФО 325213, ЄДРПОУ 19335542.

Аукціон відбудеться 21 жовтня об 11 год. у малому залі засідання Мостиської райдержадміністрації, що на вул. Грушевського, 22 у м. Мостиська.

Переможець земельного аукціону зобов’язується сплатити кошти на вказані «Продавцем» в договорі купівлі-продажу рахунки: за виготовлення технічної документації на земельну ділянку №2 розміром 28 тис. 593 грн 59 коп.; сплатити витрати сільськогосподарського виробництва на земельну ділянку №2 розміром 17 тис.8 грн; оплатити роботи, пов’язані з підготовкою та проведенням земельного аукціону.

З питань ознайомлення з майном, подачі документів для участі в аукціоні, розрахунків та для отримання іншої додаткової інформації звертатись у філію «Львівський аукціонний центр» ДАК «НМАЦ» та у Мостиську райдержадміністрацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *