ОСТАННІ НОВИНИ

Аптекарі вирішили звільнили генерального директора обласної аптечної корпорації

|

Сьогодні на позачерговій конференції Львівської обласної аптечної корпорації було відкликано концепцію реорганізації мережі комунальних аптек, висловлено недовіру генеральному директорові пану Яремчуку і вирішено звільнити його із займаної ним посади. Про це повідомляє прес-служба Громадського форуму Львова.

Причиною звільнення генерального стало те, що пан Яремчук не виконав рішення конференції від червня цього року. А саме – не відмовився від концепції, яка перебувала на розгляді в обласній раді.

Нагадаємо, що за цією концепцією, проти якої виступають трудові колективи цих закладів, планується ліквідувати юридичний статус аптек області (відібрано 46 найбільш привабливих) і приєднати їх до ДКП „Обласний аптечний склад”.

Також проект цього документу передбачає залучення кредиту на 23 млн. грн. під 13% річних на 20 місяців. Більше того на конференції прозвучало, що ця концепція була подана генеральним директором від Львівської обласної аптечної корпорації, хоча члени корпорації взагалі її не розглядали і не затверджували.

— Є така загроза, що депутати обласної ради не зважать на позицію трудових колективів, але у будь-якому випадку обласна рада повинна бути повідомлена, що Львівська обласна аптечна корпорація жодної концепції не подавала і у зв’язку з тим відкликає ту, яка нібито від її імені була подана. У будь-якому випадку, все має бути на контролі громадськості і якщо було прийняте таке рішення Львівською обласною

аптечною корпорацією, я думаю, що депутати обласної ради мали б зважити на те, чи варто розглядати ту концепцію, яку висунули від імені аптек, але без їх відома, — повідомив представник адвокатського об’єднання “Козаков і партнери”.

З джерел в ЛОДА ГФЛ стало відомо, що незважаючи на те, що президією облради було відхилено включення в порядок денний завтрашнього засідання облради питання реформування аптек, це питання депутат Лемішко хоче включити в порядок денний „з голосу” безпосередньо на сесії.

Щоб до аргументів представників трудових колективів комунальних аптек депутати облради дослухалися, колективи аптек о 9 год. ранку під стінами Львівської обласної ради організовують пікет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *