ОСТАННІ НОВИНИ

«Нунсівців» зманюють в нову коаліцію за 7 мільйонів доларів – Білозір

|

Народний депутат від НУНС, член «Єдиного центру» Оксана Білозір заявляє, що представники від Юлії Тимошенко пропонували окремим членам фракції НУНС 7 млн доларів в обмін на підпис за коаліцію із БЮТ. Про це «proUA» повідомила прес-служба ЄЦ.

За її словами, упродовж минулих вихідних гінці Тимошенко «обходили» окремих членів фракції НУНС з пропозиціями в обмін на підпис за коаліцію із БЮТ.

«Пропонували практично все: від портфелів високопосадовців – до вражаючих сум готівкою. Називали цифри у 5-7 мільйонів доларів. Не виключено, що це було власною ініціативою найближчого оточення лідерки БЮТ. Хоча, такий порядок цифр – мільйони доларів – вимагає погодження першої особи та відповідних джерел фінансування. Очевидним є російський слід», – сказала Білозір.

Також вона додала, що ідея зі збором підписів за коаліцію трьох має на меті психологічний тиск на депутатів від НУНС. «Через збір підписів Тимошенко також хоче провести інвентаризацію своїх соратників у таборі НУНС. До цієї нечисленної групи входять ті, хто на перше місце ставить власні інтереси і понад усе хоче потрапити на наступних виборах до списку кандидатів. Вони розуміють, що перспективи у складі команди-2007, яку вони зрадили, у них немає. Тому список БЮТ для них – останній і єдиний шанс», – наголосила Оксана Білозір.

«Заради збереження крісла прем‘єра Тимошенко готова на все. Вона розуміє, що перевибори означають для неї відставку, бо виборці не пробачать їй союз із Партією регіонів, зокрема, голосування за статус російської мови як офіційної. Сьогодні рейтинг БЮТ уже впав на 10-20% у західних і центральних областях», – сказала Білозір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *