ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей із вадами зору сьогодні провели концерт-зустріч

|

З нагоди 30-ї річниці заснування середньої загальноосвітньої школи № 43, що на вул. Масарика, 9 відбувся концерт-зустріч дітей з вадами зору та дітей незрячих батьків із однолітками. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час зустрічі діти інтегрованого театру естрадної пісні «Дитячі мрії» львівської територіальної первинної організації УТОС виступили у школі із концертом, на якому співали пісні та читали вірші.

«Це вже не вперше колектив наших дітей від 3 до 13 років виступає у школі з ініціативи нашого товариства незрячих. Це допомагає дітям потоваришувати, а також проявити свої таланти, навіть якщо є обмежена можливість бачити», – повідомила голова львівської територіальної первинної організації УТОС Любов Кукуруза.

Концерт-зустріч з однолітками був запланований в рамках проекту «Побачити світ очима дитячої пісні», який започатковано для дітей, що через певні обставини не спроможні повноцінно спілкуватись з оточуючим світом, а також для їх батьків, позбавлених матеріальних і фізичних можливостей розкрити перед власними дітьми усі радощі життя.


В рамках реалізації цього проекту Львівський інтегрований театр естрадної пісні «Дитячі мрії» взяв участь у двох всеукраїнських мистецьких фестивалях для незрячих у Чернівцях та Мукачево. Також до кінця цього року заплановано участь дитячого колективу в концерті, який відбудеться у Львівському обласному реабілітаційному центрі для інвалідів різних нозологій та гастрольна поїздка в місто Тернопіль.

Загальний бюджет проекту складає 16,7 тис. грн, з них міська рада виділить 15 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *