ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю у Львові зберуться родичі і друзі алкозалежних

|

Сім`ї людей, які потерпають від алкогольної залежності, можуть отримати поради та консультації. Як повідомляє прес-служба ЛМР, у неділю 28 вересня о 18.30 група Ал-Анон «Віри, Надії, Любові» буде проводити відкрите зібрання групи, на яке можуть прийти усі зацікавлені. Зустріч відбудеться у приміщенні бібліотеки церкви Св. Андрія (пл. Соборна, 3). Вхід вільний.

Як повідомили консультанти з питань узалежнення, родинні групи Ал-Анон – це спільнота родичів та близьких алкоголіків. Групи створені, щоб ділитися своїм досвідом, оскільки залежність від алкоголю – велика проблема для сім`ї та родини. Зміна ставлення близького оточення може посприяти виздоровленню.

Єдина мотивація у діяльності Ал-Анон – нести ідею допомоги для родин та близьких алкоголіків за допомогою Програми «12 Кроків», яка показала позитивні результати в Україні та світі.

Групи самодопомоги для родичів та близьких залежних Ал-Анон створили після започаткування Спільноти Анонімних Алкоголіків 1935 року. У Львові група працює вже 14 років.

Контактний телефон – 243-51-03.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *