ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ пропонує НУНС та Литвину підписати документ про коаліцію вже в понеділок

|

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді пропонує фракціям Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» і Блоку Литвина підписати документ про створення коаліції 29 вересня. Про це журналістів повідомив голова фракції БЮТ Іван Кириленко за наслідками консультацій з НУНС про створення коаліції. «Ми до понеділка (29 вересня), до кінця дня повинні мати узгоджений варіант, готовий до підписання відповідний документ», – сказав він.

Кириленко зазначив, що такий документ може бути оформлений у вигляді декларації або у вигляді угоди, але він повинен чітко фіксувати створення коаліції.

«Ми хочемо, щоб це було у понеділок, ми не хочемо відкладати це в довгу шухляду, щоб були підозри, що хтось веде подвійну гру. Подвійну гру ми не ведемо», – сказав він.

Кириленко зазначив, що такий документ потрібно підписати саме 29 вересня, оскільки вже 2 жовтня закінчується 30-денний термін, що дозволяє фракціям створити нову коаліцію.

Як уже повідомлялли, Партії «Вперед, Україно!», «Християнсько-демократичний союз», Партія захисників вітчизни, Українська республіканська партія «Собор», Європейська партія і «Народний рух України», що входять до Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», виступають за підписання коаліційної угоди між фракціями БЮТ, НУНС і БЛ 27 вересня.

За інформацією proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *