ОСТАННІ НОВИНИ

Діти із багатодітних сімей отримають на оздоровлення по 7,5 тис. грн

|

Управління соціального захисту Львівської міської ради просить багатодітні сім’ї, які мають шестеро або більше дітей та які ще досі не подали документи на одноразову допомогу в розмірі 7500 грн, звернутись в районні відділи соціального захисту за місцем реєстрації. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Одноразову матеріальну допомогу багатодітні сім’ї отримають за виконанням рішення ЛМР № 760 «Про затвердження Положення про надання одноразової допомоги багатодітнім сім’ям, які мають на утриманні шестеро і більше дітей, для їхнього відпочинку або оздоровлення» та «Про затвердження Положення про надання одноразової допомоги багатодітним сім’ям, які мають на утриманні 4 і більше дітей задля їх потреб, у тому числі на проїзд в громадському транспорті».

Розмір одноразової допомоги багатодітним сім’ям, які мають на утриманні 4 і більше дітей задля їх потреб, зокрема на проїзд у громадському транспорті, становить 1000 грн.

Нагадаємо адреси районних відділів управління соціального захисту: Галицький відділ – вул. Ф. Ліста, 5; Залізничний відділ – вул. Виговського, 34; Личаківський відділ – вул. Театральна, 10; Сихівський відділ – вул. Зубрівська, 9; Франківський відділ – вул. Генерала Чупринки, 85; Шевченківський відділ – вул. Липинського, 11.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *