ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори будуть - Балога впевнений на 101%

|

Голова Секретаріату Президента Віктор Балога вважає дострокові вибори у Верховну Раду найвірогіднішим сценарієм розвитку подій. Про це він сказав в інтерв’ю «Українській правді», передає proUA.

На питання, наскільки високою він вважає ймовірність дострокових виборів, Балога відповів: «На 101 відсоток».

Також він повідомив, що Президент Віктор Ющенко «визнає будь-який формат більшості, якщо він відповідатиме Основному Закону і буде створений з дотриманням усіх необхідних процедур».

«Від оформлення неокоаліції позиції Президента не похитнуться. Він працюватиме з тією більшістю, яка буде, навіть із такою протиприродною і недовговічною», – заявив Балога. У Ющенка, додав глава СП, «є достатньо засобів жорстко протидіяти будь-яким неконституційним намірам».

«Так було навесні 2007-го, так буде і зараз, хоч як би войовничо не трясли кулачками на Президента швидкосклепані політики, які сп’яніли від ілюзії вседозволеності», – зазначив Балога.

«У БЮТ і Партії регіонів нічого не вийде, вони резус-несумісні. Там любові немає, бо перед шлюбом наречена не каже жениху, що він – злодюжка з нечистою біографією», – сказав Балога.

«Взаємна недовіра цих політичних сил така, що будь-які домовленості і комбінації приречені на крах із подальшою детонацією в «суміжників». Після цього – тільки позачергові вибори», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *