ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі Львівщини взяли участь у проекті „Дружні регіони у серці Європи”

|

Група дітей зі Львівщини 14-19 вересня взяла участь у проекті „Дружні регіони у серці Європи”, який проходив у Малопольському воєводстві Республіки Польща. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА. Крім наших школярів, участь у цьому проекті взяли діти із Прешівського та Жилінського країв (Словаччина), Вільної землі Тюрінгія (Німеччина) та Малопольського воєводства.

У процесі реалізації проекту українські школярі зустрілися з представниками маршалківського уряду Малопольського воєводства та з головою комісії з питань освіти, фізичної культури, спорту та туризму Терезою Стармах. До програми входили екскурсії Краковом та соляними копальнями у Вєлічці, візит до Центру культури „Сокіл” (м. Новий Сонч), відвідини окружного музею та етнографічного парку у м. Новий Сонч, інтеграційні ігри, конкурси, танцювальні заняття, презентації рідних регіонів, які проводили діти.

Участь львівських школярів у даному проекті відбувалася в рамках співпраці між Львівською областю та Малопольським воєводством. Організацію даної участі забезпечило Управління міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *