ОСТАННІ НОВИНИ

Під час Економічного форуму міськрада виставить на аукціон чотири земельні ділянки

|

На Міжнародному економічному форумі, який відбудеться 1-3 жовтня, міськрада проведе аукціон з продажу чотирьох земельних ділянок. З-під молотка «підуть» земельні ділянки під будівництво житла на вул. Величковського,16-18 та на вул. Демнянській,(Б), вул. Б. Хмельницького, (Б) та земельна ділянка під забудову готельного комплексу на вул. Липова Алея – вул. Стуса. Про це сьогодні повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук.

За його словами, земельна ділянка на вул. Величковського має площу 4 тис. 275 га і її стартова ціна становитиме 662 тис. грн, а земля на Демнянівській площею у 8 тис. 393 га коштуватиме від 3 тис. 470 грн. На вул. Б. Хмельницького земельна ділянка площею в 1 тисячу 667 га коштуватиме від 360 тис. 627 грн. Ці три ділянки розраховані під житлову та громадську забудови. Крім того, на аукціоні продаватимуть право оренди ділянки на вул. Липова Алея – вул. Стуса площею 6 тис. 291 га, яка призначена під забудову готельного комплексу. Стартова ціна продажу права оренди на цю землю складає 9 млн 12 тис. грн. Готель матиме 16 поверхів та класифікуватиметься у 3-4 зірки.

«Ці земельні ділянки були підготовлені ще минулого року, але їхня вартість, як на той час, була дещо високою. Тому ми вирішили трохи зачекати, аби ринок землі підійшов до тієї вартості, яка була би адекватною стану цієї земельної ділянки», – розповів Ігор Гуменчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *