ОСТАННІ НОВИНИ

Абонплата за телефон подорожчає на 20 відсотків

|

Національна комісія з питань регулювання зв’язку (НКРЗ) ухвалила рішення про зміну тарифікації загальнодоступних телекомунікаційних послуг – з 1 жовтня на 20% буде підвищена абонентська плата за користування стаціонарним телефоном в містах і районних центрах.

Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила член НКРЗ Людмила Артюшенко, передає Ліга .

У теж час, за словами Артюшенко, вартість хвилини розмови залишається без змін.

Серед інших змін Артюшенко відзначила 10-процентне зниження тарифів на установку телефону. Тарифи на переустановлення телефону піднялися з 6 грн. до 20 грн.

«Дуже важливий момент, якого ми добилися зміною цих тарифів, – тарифи на послуги в місті вже перестануть бути збитковими. Вони переходять практично в нуль, і надалі, ми сподіваємося, що ця послуга ніколи не буде збитковою. Із загальнодоступних (телекомунікаційних послуг – ред.) у нас залишається сільський телефонний зв’язок, на який тарифи не міняються зараз», – сказала Артюшенко.

У НКРЗ відзначають, що тарифи в місті і селі відрізняються більш ніж в два рази (на користь сільських), але, враховуючи фінансове положення, в якому знаходяться жителі сільської місцевості, підвищення тарифів поки не планується. «Можливо це буде наступного разу», – додала Артюшенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *