ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затоплено три дороги місцевого значення

|

Еменесники продовжують боротися з підтопленням на Львівщині. Для відкачення ґрунтової води з підвальних приміщень окремих будинків залучені сили та засоби МНС в Львівській області. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.

Наразі підтопленими залишаються підвали дванадцятьох житлових будинків у трьох селах Львівщини. А також у Городоцькому районі підтоплено автодорогу Монастирець – Тершаків на ділянці 1300 м. Проїзд автотранспорту неможливий. А у Миколаєвському районі через вихід води на заплаву підтоплено дві ділянки по 10 метрів кожна автодороги Рудники – Раделичі та одна ділянка довжиною 200 метрів автодороги Гірське – Малі Липиці.

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, на 16 годину 23 вересня рівні води у річках області знижуються, незначне підвищення рівня води спостерігається лише на річці Західний Буг.

Загалом ситуація по області контрольована, доїзд до всіх населених пунктів області забезпечено. Усі підрозділи ГУ МНС України в Львівській області приведені в підвищену бойову готовність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *