ОСТАННІ НОВИНИ

Громадянин Конго хотів перетнути кордон із Польщею з фальшивим паспортом

|

У пункті пропуску «Шегині» прикордонники затримали громадянина Конго, який намагався перетнути кордон за підробленими документами, передає прес-служба Західного регіонального управління ДПС України.

Під час оформлення рейсового автобуса «Одеса – Париж» пасажир цього автобуса подав до контролю закордонний паспорт громадянина Конго та пред’явив посвідку на постійне місце проживання у Франції.

Та з’ясувалося, що фотографія у посвідці не відповідає фотографії у паспорті. Закордонний паспорт перевірили за допомогою спеціального приладу та встановили, що інформаційні сторінки та фотокартку у документі замінено.

Іноземець розповів прикордонникам, що цей документ він придбав у Києві, а крім цього, у нього ще є і дійсний закордонний паспорт на його ім’я. Таким чином цей громадянин намагався незаконно, за документом, що не належить пред’явнику та містять недостовірні відомості про особу, перетнути державний кордон, чим скоїв правопорушення, передбачене ч.1 ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі порушник з далекої Африки перебуває у пункті тимчасового утримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *