ОСТАННІ НОВИНИ

Звинуваченого у замаху на Федишина засудили до довічного ув`язнення

|

Учора, 19 вересня, в Апеляційному суді у Львівській області пройшло останнє судове засідання, на якому розглядали кримінальну справу щодо замаху на життя генерального директора ТзОВ «Шувар» Романа Федишина. Відповідно до вироку суду підсудного Володимира Панасенка засуджено до довічного ув’язнення. А інших двох підсудних Олександра Рудого та Олександра Єгорушкіна – до 12 і 14 років позбавлення волі. Про це у коментарі ЗІКу повідомила адвокат підсудного Володимира Панасенка – Наталія Крісман.

Наталія Крісман зазначила, що сьогодні Апеляційний суд у Львівській області іменем України засудив до довічного ув’язнення людину, щодо якої немає жодного доказу причетності до цього злочину. «Мені прикро, що рік судового слухання, сотні показів свідків, які в більшості своїй на 90% стверджували про невинуватість Володимира Панасенка у вчиненні цього злочину, просто був марним. Суд без жодного доказу, виключно покликуючись на своє припущення, засудив людину до такого великого терміну», – сказала вона.

Наталія Крісман наголосила, що вона переконана у тому, що справжній замовник цього злочину на сьогодні залишається на волі і «з якихось причин закон щодо нього є безсилий, а чому – можна тільки здогадуватися».

Адвокат Крісман повідомила, що адвокати Володимира Панасенка і він особисто будуть апелювати до Верховного Суду України. Апеляційну скаргу до Верховного Суду України на рішення Апеляційного суду у Львівській області, за словами Наталії Крісман, буде подано вже наступного тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *