ОСТАННІ НОВИНИ

Військово-патріотичній молоді Львова відремонтували клуб

|

Вперше за 15 років у Львові відремонтували приміщення дитячо-юнацького молодіжного клубу «Терен». За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, завтра відбудеться офіційне відкриття приміщення клубу.

З цієї нагоди відбудуться військово-спортивні змагання свімерського багатоборства «Готуюся до служби в армії». В урочистостях візьмуть участь майже 200 осіб, членів УДЮМКів Львова та учнів шкіл.

У відремонтованому приміщенні на вулиці Медової Печери, 29 спільно з громадською молодіжною організацією СВІМ проводитимуть заняття для дітей старшого та молодшого шкільного віку. Окрім військового напряму, діти мають можливість брати участь у заходах спортивних, культурних, їздити на екскурсії та інше. Загалом до клубу у позаурочний час приходить 40 дітей та молоді.

Загалом у Львові діє шість районних установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів (УДЮМК) – позашкільних навчальних закладів, які налічують 90 клубів. Діяльність клубів забезпечують директори районних установ та педагоги-організатори. Установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів працюють, як правило, в пообідній час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *