ОСТАННІ НОВИНИ

Анонім з Київщини перерахував постраждалим від паводку майже 250 тис. грн.

|

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко висловила персональну вдячність трудовим колективам та керівництву підприємств та організацій, які зробили найбільші внески на благодійний рахунок Уряду з підтримки постраждалих від стихійного лиха на заході України. Як повідомляє управління зв`язків із ЗМІ секретаріату КМУ, найбільше постраждалим перерахували Одеський припортовий завод (10 млн грн), НАК “Енергоатом” (1 млн грн), Укрексімбанк (671 тис. 900 грн) та Чорноморнафтогаз (350 тис. грн).

Окремо Юлія Тимошенко зупинилася на рекордно великих анонімних внесках, які надійшли від двох дніпропетровців: по 100 тис. 706 грн та 108 тис. 135 грн, а також громадянина з Київської області – 249 тис. 223 грн. “Йдеться про те, що ці люди просто зробили добру справу, не називаючи свого прізвища. І мені приємно, що два моїх земляка з міста Дніпропетровська також зробили такі рекордні перерахунки. Я дякую всім, що підтримали людей у такий важкий момент”, – сказала вона.

Керівник уряду також подякувала та поіменно назвала благодійників, які зробили чималі внески на підтримку постраждалих, – народним депутатам Сергію Пашинському (20 тис. грн) та Руслану Богдану (17 тис. грн), Міністру МНС Володимиру Шандрі (15 тис. 280 грн), киянину Дублю (15 тис. грн), народній артистці України Таїсії Повалій (10 тис. грн), а також громадянину з Південної Кореї Коісу (230 тис. грн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *