ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина та Імеретинський край Грузії домовились про співпрацю

|

У Львівській облдержадміністрації відбулася офіційна зустріч першого заступника голови Львівської ОДА Валерія П’ятака та заступника голови Львівської обласної ради Лева Захарчишина з делегацією Імеретинського краю (Республіка Грузія) на чолі із заступником губернатора Імеретинського краю Ніколозом Качкачишвілі та мером міста Кутаїсі Нугзаром Шамугія. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Метою візиту стало поновлення контактів між обома регіонами та містами Львовом і Кутаїсі, зокрема у сфері автомобілебудування та сільського господарства (спільне виробництво та спільна торгівля), освіти, науки та медицини.

Як розповів Валерій П’ятак, ще у 2002 році між Львівщиною та Імеретинським краєм Грузії було підписано «Програму торговельно-економічного і культурного співробітництва».

«Сьогодні цю програму слід наповнити економічним змістом. Зокрема, це стосується співпраці у сфері торгівлі та інвестицій. Окрім цього, настав час реалізовувати практичні речі у галузі культури, освіти та науки», – резюмував перший заступник голови облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *