ОСТАННІ НОВИНИ

Повернути довіру львів’ян можуть лише мажоритарні вибори – Кужелюк

|

Голова фракції Української Народної Партії у Львівській міській раді Юрій Кужелюк вважає, що повернути довіру львівського електорату політичні партії зможуть лише завдяки мажоритарним виборам та відкритим спискам. Про це він заявив, коментуючи дані соціологічного опитування, проведеного Українським фондом «Громадська думка», передає прес-служба фракції УНП у ЛМР.

«Повернути довіру людей можна лише через мажоритарні вибори і відкриті списки. Коли депутат повернеться обличчям до виборця», – зазначив він.

На думку Юрія Кужелюка, розчарування львів’ян у політичних партіях є наслідком подій у Верховній Раді. «Події в столиці позначаються на всій партійній структурі в областях і районах. Що сьогоднішні партії дали людям? Це природно, що зріс відсоток людей, які не хочуть йти на вибори або готові голосувати проти всіх», – сказав він.

Нагадаємо, за даними соціологічного дослідження, проведеного Українським фондом «Громадська думка», майже кожен п ’ ятий респондент готовий голосувати проти всіх або не брати участі у виборах взагалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *