ОСТАННІ НОВИНИ

Розбійний напад на касу Ощадбанку на Городоцькій розслідує головне слідче управління МВС

|

У кримінальній справі про розбійний напад на касу Ощадбанку на Городоцькій у Львові виявлено нові епізоди. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний, нападники скоювали злочини на території Львова та області, а також вбивства на території інших областей України. Відтак, головне слідче управління МВС об’єднало усі ці епізоди в одну справу і розслідує кримінальну справу.

«У цій справі є ще епізоди. Ведеться перевірка причетності нападників до ряду інших злочинів, скоєних раніше. Ці злочинці діяли на території інших областей не один рік, тому всі ці епізоди буде відпрацьовувати слідство», – зазначив Василь Пісний.

Нагадаємо, напад на філію Ощадбанку на вулиці Городоцькій у Львові здійснили напередодні Великодня, у суботу, 26 квітня. Приблизно о пів на одинадцяту ранку озброєні пістолетом «Браунінг» невідомі увірвалися у приміщення банку на вулиці Городоцькій, 52. Зловмисники застрілили 36-річну завідувачку відділенням та важко поранили 21-річну касирку. За попередньою інформацією, злочинці викрали близько 15-20 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *