ОСТАННІ НОВИНИ

Потужна корпорація «Нефко» готова інвестувати в енергозберігаючі проекти Львівщини

|

Північна Екологічна Фінансова Корпорація «Нефко» готова інвестувати в інвестиційні програми Львівської області. З інвесторами, які вже чекають на конкретні пропозиції від влади та представників бізнесу, сьогодні зустрілись голова ЛОДА Микола Кміть та його перший заступник Валерій П ’ ятак. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Загалом, керівники області обговорили із представниками «НЕФКО» можливості інвестування в проекти, пов’язані із енергозберігаючими технологіями, переробкою сміття, виробництвом альтернативних видів палива, будівництвом малих гідроелектростанцій та вітрових електростанцій.

Довідка: Північна Екологічна Фінансова Корпорація «НЕФКО» – це багатостороння фінансова установа, яку створили і фінансують Ісландія, Норвегія, Данія, Швеція та Фінляндія. Організація забезпечує фінансову підтримку економічно рентабельних проектів у країнах Центральної та Східної Європи, які дозволяють покращити екологічну ситуацію регіону, в тому числі Росії, Білорусі та України. НЕФКО націлена покращити екологічну ситуацію у країнах, де вона оперує, інвестуючи у проекти, що мають позитивний вплив на екологію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *