ОСТАННІ НОВИНИ

Кріль критикує виборчі ініціативи БЮТ і ПР

|

Голова партії «Єдиний центр» Ігор Кріль виступає проти ініціативи гарантувати 226 голосів у парламенті партії-переможцеві виборів, повідомляє прес-служба «Єдиного центру».

“У Європі немає жодної країни, де виборча система так спотворювала б волевиявлення виборців, як у запропонованому законопроекті Лавриновича-Портнова”, – прокоментував І.Кріль ініціативу представників БЮТ і Партії регіонів законодавчо гарантувати 226 парламентських мандатів партії-переможцю.

Лідер «Єдиного центру» зазначив, що «замість того, щоби пропонувати суспільству запровадити відкриті списки, які наблизили б депутата до виборця, БЮТ і ПР цікавить лише те, як би зосередити владу в своїх руках”. І. Кріль вважає, що пропоновані зміни спрямовані лише на фактичне впровадження двопартійності. «А це в українських реаліях означатиме поділ країни між двома олігархічними кланами», – пояснив він.

За його словами, будь-який вибір означатиме, що опозиція залишиться лише безвольним спостерігачем без реальних можливостей впливу на соціальні та економічні процеси в країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *